Metapro Network Event 2012

  • 01 Feb 2012
  • 02 Feb 2012
  • Kortrijk Xpo

http://www.metapronetworkevent.be/

Bezoeken

Value for money & face-to-face zakendoen

1Hoe meer onze zakelijke communicatie multimediaal en gedigitaliseerd wordt en hoe meer onze mobiliteit daalt, hoe meer aandacht er is voor schaarse momenten waarop een face-to-face gesprek kan gebeuren in een gezellig kader. Het creëren van het juiste kader en de juiste infrastructuur om commercieel en gericht te “netwerken” wordt de missie van het team van Invent Media, organisatoren van o.a. Indumation.be en Metapro 2013.

Het Metapro Network Event 2012 is een nationaal tweedaags platform voor leveranciers, klanten en groeperingen om elkaar te ontmoeten op een gezellige manier, binnen een zakelijke context.


1Grote en middelgrote ondernemingen, gevestigde waarden en starters, actief in het leveren van technologie, machines, gereedschappen, software alsook de diverse toeleveranciers binnen de metaalverwerkende nijverheid zijn welkom als exposant op het Metapro Network Event te Kortrijk Xpo.
Op woensdag 1 en donderdag 2 februari 2012, telkens van 14 tot 21 uur, komt iedere relevante speler wel een kijkje nemen in Hall 4 van Kortrijk Xpo. In een mum van tijd, geconcentreerd en tegen een lage instapprijs krijgt iedere exposant de nodige standinfrastructuur en uitnodigingen om zich naar hartelust te differentiëren van de collega’s. Daarenboven biedt dit event een aantal Business Lounges waar meerdere bedrijven zich als partners kunnen opstellen en gemeenschappelijke klanten kunnen uitnodigen en ontmoeten.

De organisatoren gaan met de nodige beroepsfederaties, opleidingscentra en kamers van koophandel de nodige samenwerkingen aan om zinvolle evenementen plaats te doen vinden.


(c) EAMTM ivzw, Villalaan 83, B-1190 Brussels, Belgium, +32 25 34 15 15, webmaster: skenazi@eamtm.com

Powered by Wild Apricot. Try our all-in-one platform for easy membership management
View Statistics